Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНямам в джоба си канадски

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНямам в джоба си канадски
Коментари Харесай

Кирил Петков: Аз в джоба си нямам чужд паспорт, предаден е на канадските власти преди четири месеца

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Нямам в джоба си канадски паспорт. Към момента той е предаден на канадските управляващи. Аз съм им предал и паспорта, и заявката за отвод. 

Това разяснява в ефира на Нова тв министърът на стопанската система Кирил Петков.

Направих безусловно всички стъпки, които са нужни, с цел да приключа поданството си, изясни той.

Уверен съм, че моето волеизявление е момента, в който съм се отказал от канадското си поданство от страната на България. А по кое време канадците ще решат да си издадат бележката, си е тяхно решение. Все още не съм получил въпросната записка, само че я чакам всеки миг, тъй като от април месец към този момент минаха четири месеца. Мисля, че не е това въпроса тука. От страна на българската страна аз съм направил всички вероятни дейности и доста бих се радвал, в случай че конституционното решение бъде в интерес на обстоятелството, че като български жител имам право да се отхвърлям и да си практикувам правата като български жител, тъй като аз не съм единствен, уточни той.

Аз желая да поздравя президента поради вчерашното му отношение. Той не разреши съвещанието на Съвета за национална сигурност да се трансформира в спор по кое време съм се отказал и какво право имам. Той сподели, че това ще го взема решение съда, а нашата работа е да се оправим с рецесиите, добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР